Lingerie

Als vrouw ben je uniek. Zoek en vind de lingerie die perfect bij jou past.

Onze stylistes geven je graag professioneel advies.

Lingerie en nachtmode
Lingerie en nachtmode

Deskundig advies bij keuze lingerie

De Nieuwe Beer staat voor een totaaloutfit. Daar hoort natuurlijk ook lingerie en ondergoed bij. De keuze is zeer uitgebreid, ook voor grote maten.

Absolute blikvangers zijn de collecties van het Belgische lingeriehuis Van de Velde. Zowel Marie Jo, Prima Donna, Twist als l’Aventure bieden het summum van vrouwelijkheid en draagcomfort. Het Franse topmerk Chantelle is eveneens een toonbeeld van schoonheid en raffinement.

Voor sportieve collecties (o.a. Esprit), ondergoed (o.a. Schiesser), pyjama’s (o.a. Woody) of een eerste behaatje ben je hier ook aan het juiste adres.

Ook figuurcorrigerende lingerie!

Marie Jo Swim

Marie Jo Swim

Een tikje retro en o zo vrouwelijk!

 

Marie Jo Swim
Lingadore
Lingadore

Lingadore

LingaDore staat voor betaalbare, luxe dameslingerie. De collecties hebben een stoer, natuurlijk en puur imago, met modieuze uitstraling. 

marie jo z19

Marie Jo

Pure feelgood lingerie. Mooi, zonder meer. Als dat geen luxe is …

marie jo z19
Marie Jo z18
Marie Jo z18

Marie Jo L'Aventure

De lingerie van Marie Jo is op het lijf geschreven van de hedendaagse modebewuste vrouw. Op elk moment. Voor elke gelegenheid.

PrimaDonna z18

PrimaDonna

Omdat elk lichaam aantrekkelijk is en mooie lingerie verdient. Omdat schoonheid niets te maken heeft met je cupmaat, maar alles met je goed voelen in je vel. Omdat we elke vrouw het zelfvertrouwen willen geven om haar vrouwelijkheid voluit te tonen.

PrimaDonna z18
Prima Donna Twist W16
Prima Donna Twist W16

Collectie Prima Donna Twist

Prima Donna Twist...de "gewoon anders" collectie. De expert in mooie, gladde lingerie, iets grafischere broderie en prints in trendy kleuren. En dit voor grotere cupmaten.

Lingeriemerken

  • Chantelle
  • lingadore
  • Marie Jo
  • Marie Jo L'aventure
  • Prima Donna
  • Prima Donna Twist