Lingerie

Als vrouw ben je uniek. Zoek en vind de lingerie die perfect bij jou past.

Onze stylistes geven je graag professioneel advies. 

NOG TOT 31 JANUARI 10% KORTING OP ALLE NIEUWE COLLECTIES.
OOK OP DE COMMUNIE- EN LENTEFEESTCOLLECTIES

Lingerie en nachtmode
Lingerie en nachtmode

Deskundig advies bij keuze lingerie

De Nieuwe Beer staat voor een totaaloutfit. Daar hoort natuurlijk ook lingerie en ondergoed bij. De keuze is zeer uitgebreid, ook voor grote maten.

Absolute blikvangers zijn de collecties van het Belgische lingeriehuis Van de Velde. Zowel Marie Jo, Prima Donna, Twist als l’Aventure bieden het summum van vrouwelijkheid en draagcomfort. Het Franse topmerk Chantelle is eveneens een toonbeeld van schoonheid en raffinement.

Voor sportieve collecties (o.a. Esprit), ondergoed (o.a. Schiesser), pyjama’s (o.a. Woody) of een eerste behaatje ben je hier ook aan het juiste adres.

Ook figuurcorrigerende lingerie!

Chantelle winter collectie

De nieuwe lijn van Chantelle is de must voor elke outfit! Met haar verfijnde afwerking is Chantelle perfect om te dragen van dag tot nacht. Heeft de dag/nacht een onverwachte wending? Het maakt niet uit. Chantelle kan in elke situatie gedragen worden.

Zwart, Ruby Pink of Chambray.. welke kleur steelt jouw hart?

 

Passionata z17
Passionata z17

Passionata

Speciaal voor de liefhebbers van mooie beha’s, heeft Passionata ze in elke stijl dit seizoen. Romantisch, casual of sexy. Je kan deze must-have niet weerstaan voor onder je top!

Marie Jo L'Aventure winter 2017

Pure feelgood lingerie. Mooi, zonder meer. Als dat geen luxe is …

Marie Jo winter 2017

De lingerie van Marie Jo is op het lijf geschreven van de hedendaagse modebewuste vrouw. Op elk moment. Voor elke gelegenheid.

The Making of the 20 unique #20yearsAvero creations

Avero is bekend om zijn originele combinatie van zachte ruitjesstof en speelse geborduurde madeliefjes. In Toffee krijgt deze klassieker een tijdloze, überstylish look. #MarieJo

Lingeriemerken

  • Chantelle
  • Esprit
  • Marie Jo
  • Marie Jo L'aventure
  • Prima Donna
  • Prima Donna Twist
  • Triumph