Lingerie

Als vrouw ben je uniek. Zoek en vind de lingerie die perfect bij jou past.

Onze stylistes geven je graag professioneel advies.

Lingerie en nachtmode
Lingerie en nachtmode

Deskundig advies bij keuze lingerie

De Nieuwe Beer staat voor een totaaloutfit. Daar hoort natuurlijk ook lingerie en ondergoed bij. De keuze is zeer uitgebreid, ook voor grote maten.

Absolute blikvangers zijn de collecties van het Belgische lingeriehuis Van de Velde. Zowel Marie Jo, Prima Donna, Twist als l’Aventure bieden het summum van vrouwelijkheid en draagcomfort. Het Franse topmerk Chantelle is eveneens een toonbeeld van schoonheid en raffinement.

Voor sportieve collecties (o.a. Esprit), ondergoed (o.a. Schiesser), pyjama’s (o.a. Woody) of een eerste behaatje ben je hier ook aan het juiste adres.

Ook figuurcorrigerende lingerie!

Marie Jo Swim

Een tikje retro en o zo vrouwelijk!

 

Passionata
Passionata

Passionata

Speciaal voor de liefhebbers van mooie beha’s, heeft Passionata ze in elke stijl dit seizoen. Romantisch, casual of sexy. Je kan deze must-have niet weerstaan voor onder je top!

Marie Jo L'Aventure

Pure feelgood lingerie. Mooi, zonder meer. Als dat geen luxe is …

Marie Jo

De lingerie van Marie Jo is op het lijf geschreven van de hedendaagse modebewuste vrouw. Op elk moment. Voor elke gelegenheid.

PrimaDonna

Omdat elk lichaam aantrekkelijk is en mooie lingerie verdient. Omdat schoonheid niets te maken heeft met je cupmaat, maar alles met je goed voelen in je vel. Omdat we elke vrouw het zelfvertrouwen willen geven om haar vrouwelijkheid voluit te tonen.

PrimaDonna Swim

Het perfecte merk voor grote cupmaten. De badmode van PrimaDonna is elegant, vrouwelijk en heeft een geweldige pasvorm, zoals we ook van PrimaDonna gewend zijn!

The Making of the 20 unique #20yearsAvero creations

Avero is bekend om zijn originele combinatie van zachte ruitjesstof en speelse geborduurde madeliefjes. In Toffee krijgt deze klassieker een tijdloze, überstylish look. #MarieJo

Lingeriemerken

  • Chantelle
  • Esprit
  • Marie Jo
  • Marie Jo L'aventure
  • Prima Donna
  • Prima Donna Twist
  • Triumph